Політика конфіденційності


1. Загальна інформація

Ласкаво просимо на сайт КП «Рівнекнига» (далі іменується «Рівнекнига» або сайт rivneknyga.com), цей сайт є власністю комунального підприємства Рівненської обласної ради «Рівнекнига». Уважно ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності. Політика конфіденційності пояснює правила збору, використання і поширення інформації, яку ви передаєте на ресурс і діє для всього сайту rivneknyga.com. Користувач має всі права щодо захисту персональних даних згідно з положеннями чинного законодавства України, зокрема, Закону України «Про захист персональних даних». У деяких випадках ми залишаємо за собою право публікувати примітки про конфіденційність для окремих розділів сайту. Якщо ви потребуєте додаткових відомостей про способи обробки особистих даних користувачів на сайті rivneknyga.com, надішліть запит електронною поштою на дресу rivneknyga@gmail.com

Останнє оновлення: 5 грудня 2016 р.

2. Збір та використання даних

Сайт rivneknyga.com збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Персональні дані можуть використовуватися у наступних цілях:

  • надання послуг користувачеві;
  • ідентифікація користувача;
  • взаємодія з користувачем;
  • надсилання користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

«РІВНЕКНИГА» запрошує особисту інформацію, яку Ви добровільно надаєте при замовленні товарів, реєстрації на  сайті, спілкуванні з нами за допомогою звичайної/електронної пошти або по телефону.


Сайт rivneknyga.com збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище, ім'я, по батькові;
  • поштову та електронну адресу;
  • номер телефону;
  • хронологію покупок;
  • ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;
  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • список товарів, які були запропоновані вам під час наших рекламних кампаній.

Дана інформація збирається та використовується підприємством «РІВНЕКНИГА» за Вашою згодою відповідно до чинного законодавства України. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформацію зібрали згідно з положеннями даної Політики конфіденційності. 

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих сайтом відповідно до них зобов'язань із замовлення товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані користувачем на сайті в загальнодоступній формі.

3. Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. rivneknyga.com також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.

При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

4. Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки сайту rivneknyga.com. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

5. Інформаційні розсилки

При реєстрації на Сайті ви можете погодитися або відмовитися отримувати від нас розсилки рекламно-інформаційного характеру. Зазначені листи містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи сайту. Ви можете відмовитися від розсилки будь-коли, якщо перейдете за відповідним посиланням у листі або напишете у службу підтримки. 

Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, які зазначені вами при реєстрації або у своєму Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Крім цього, зібрана інформація може бути використана у наступних цілях:

Постачання, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого сайту, а також для розробки нових служб. Для захисту прав і власності сайту rivneknyga.com і наших користувачів. Перед використанням інформації в інших цілях, крім тих, що були зазначені при її зборі, ми питатимемо у вас дозвіл.

Сайт rivneknyga.com обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

6. Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з сайтом rivneknyga.com, крім таких випадків:

  • користувач дав на це свою згоду;
  • ми надаємо відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з сайтом rivneknyga.com, якщо ви надали на це згоду;
  • ми надаємо персональні дані на обробку нашим дочірнім компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки;
  • на вимогу законодавства;
  • у нас є достатньо підстав вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні з метою:
    • дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів;
    • дотримання чинних Умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень;
    • виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок;
    • захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту rivneknyga.com, її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо сайт rivneknyga.com візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

7. Захист інформації 

Сайт rivneknyga.com здійснює належний захист персональних та інших даних відповідно до діючого законодавства, приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

8. Зміна персональних даних

Користувач може будь-коли змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в Особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу rivneknyga@gmail.com

Користувач будь-коли має право видалити Персональні дані власноруч або шляхом направлення письмової заяви на адресу rivneknyga@gmail.com

Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

9. Дотримання вимог

Дана Політика конфіденційності відображає основні принципи використання інформації компанією «РІВНЕКНИГА». Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії «РІВНЕКНИГА» свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати свою особисту інформацію. 

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між сайтом rivneknyga.com і приватною особою.

10. Зміна політики конфіденційності

Сайт rivneknyga.com має право вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.